La Fàbrica dels Somnis

Producció Creativa Audiovisual, i molt més.



>Avís Legal_

1. Identificació del Responsable

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), s'informa que el responsable del lloc web és:

Nom Legal del Responsable: La Fàbrica dels Somnis Baix Montseny SL
Adreça: Ramon i Cajal, 38 de Sant Celoni

2. Ús del lloc web
L'accés i/o ús del lloc web atribueix la condició d'usuari, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les presents condicions d'ús. Les condicions esmentades seran d'aplicació independentment de les condicions generals de contractació que, en el seu cas, resultin d'obligat compliment.

3. Protecció de Dades Personals

3.1. Compromís amb la Privacitat
A La Fàbrica dels Somnis, la privacitat dels nostres usuaris és una prioritat. Ens comprometem a protegir les dades personals dels usuaris i a complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, incloent el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea i altres normatives aplicables.

3.2. Recollida de Dades
Aquest lloc web no recull dades personals dels usuaris de manera automàtica. No fem ús de formularis de contacte, subscripcions a butlletins, ni cap altra eina que impliqui la recopilació de dades personals sense el consentiment previ i informat de l'usuari.

3.3. Ús de les Dades
En el cas que l'usuari decideixi proporcionar voluntàriament les seves dades personals per a alguna finalitat específica (per exemple, mitjançant correus electrònics de contacte), aquestes dades seran utilitzades únicament per a la finalitat per a la qual van ser proporcionades. La Fàbrica dels Somnis no compartirà, vendrà ni cedirà aquestes dades a tercers sense el consentiment exprés de l'usuari, excepte en els casos previstos per la legislació aplicable.

3.4. Drets dels Usuaris
Els usuaris tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides. També tenen dret a la portabilitat de les dades, a la limitació del tractament i a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies.
Per exercir aquests drets, els usuaris poden contactar-nos a través del correu electrònic d'informació o mitjançant correu postal a l'adreça indicada en el punt 1 d'aquest avís legal. En la sol·licitud, l'usuari haurà d'incloure una còpia del seu DNI o un altre document identificatiu equivalent.

4. Galetes i "Trackers"
Aquest lloc web es compromet a respectar la privacitat dels seus usuaris i a no utilitzar cap tipus de tecnologia que pugui recollir dades personals o hàbits de navegació sense el consentiment exprés dels mateixos. A continuació es detalla la nostra política respecte a les galetes (cookies) i els "trackers":

4.1. Definició de Galetes i "Trackers"
Una galeta és un petit arxiu de text que un lloc web emmagatzema en el dispositiu de l'usuari per recollir i recuperar informació sobre els hàbits de navegació del mateix en aquell lloc web. Els "trackers" són tecnologies que permeten rastrejar el comportament de l'usuari a través de diversos llocs web i serveis en línia.

4.2. Tipus de Galetes i "Trackers"
Encara que existeixen diferents tipus de galetes (per exemple, galetes de sessió, galetes persistents, galetes pròpies, galetes de tercers) i diversos tipus de "trackers" (com píxels de seguiment, scripts de tercers), aquest lloc web no utilitza cap d'aquestes tecnologies.

4.3. Objectiu
El nostre objectiu és garantir una experiència de navegació segura i respectuosa amb la privacitat de l'usuari. Per aquesta raó, hem decidit no implementar galetes ni "trackers" que puguin recollir informació sense el coneixement i consentiment de l'usuari.

4.4. Exempcions
L'única informació que es pot recollir automàticament és la necessària per garantir el funcionament correcte del lloc web, com les dades tècniques que permeten la visualització del lloc en el dispositiu de l'usuari (per exemple, tipus de navegador, sistema operatiu, resolució de pantalla). Aquesta informació no inclou cap dada personal i es recull de forma anònima.

4.5. Canvis en la Política de Galetes i "Trackers"
Ens reservem el dret de modificar aquesta política per adaptar-la a futures exigències legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests casos, s'anunciaran en aquest lloc web els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

5. Propietat Intel·lectual i Industrial
Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del lloc web, així com dels elements continguts en aquest (per exemple, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), són titularitat de La Fàbrica dels Somnis o bé dels seus llicenciadors.

6. Exclusió de Garanties i Responsabilitat
La Fàbrica dels Somnis no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

7. Modificacions
La Fàbrica dels Somnis es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

8. Enllaços
En el cas que en el lloc web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, La Fàbrica dels Somnis no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas La Fàbrica dels Somnis assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

9. Dret d'Exclusió
La Fàbrica dels Somnis es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals d'ús.

10. Legislació Aplicable i Jurisdicció
La relació entre La Fàbrica dels Somnis i l'usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.








© LFS 2023